Pannebånd som premie!

I desember var jeg en av annonsørene i en adventskonkurranse på bloggen til ei venninne. Premien var et valgfritt hjemmestrikket pannebånd med Mariusmønster. Dessverre har jeg vært vanvittig treig med å strikke dette pannebåndet. Men i kveld ble jeg endelig ferdig.

Dette er første gang jeg har strikket dette pannebåndet i Sandnes Smart, og resultatet er upåklagelig. Jeg er kjempefornøyd. Håper mottaker også blir det. Det er mykt og deilig iallfall.

Tidligere har jeg bare laget disse pannebåndene til unga (størstejenta har en tendens til å rote bort ting), og da har jeg brukt babyull. Så det er en stor forskjell. Dessuten har jeg også nå strikket i herrestørrelse, da jeg syns damestørrelsen i Mariusboka blir litt liten.

#pannebånd #hjemmestrikket #hjemmelaget #premie #mariusmønster #garntyper

Én kommentar

gretashobby

13.03.2014 kl.08:16

Bedre seint enn aldri er det vel noko som heiter. Flott pannebånd dette

Kirsti

13.03.2014 kl.08:33

Veldig fint pannebånd!

Skriv en ny kommentar

byingridsmamma

byingridsmamma

31, Sande i Vestfold

Hjemmeværende mamma til tre (2007, 2011 og 2014), med over gjennomsnittet interesse for de fleste håndarbeider. Utdannet webdesigner, og meget aktiv bruker av Photoshop. Jeg lager det meste, og tar gjerne imot bestillinger. Lager alt fra vognpynt til interiørartikler. Org.nr: 911659271 Kontakt: byingridsmamma@hotmail.com

Follow on Bloglovin Norske blogger Strikkeblogger

Kategorier

Arkiv

hits